Yleensä inhoan pakkojuhlia: vappua, juhannusta, uutta vuotta. Silloin kaikilla pitää olla niiiiin muuukaaavaaa aivan väen vängälläkin, ja tottahan riemua riittääkin, kun tunkee itsensä täpötäyteen baariin, jonne normaalisti pääsisi ilmaiseksi, mutta tämän iki-ihanan juhlapäivän vuoksi paikkaan on päätetty laittaa ihan pääsymaksu, jota vastaan ei tietenkään saa mitään ekstraa, mutta pääsee seisomapaikalle juopuneiden kanssaihmisten kanssa, ja sehän on jo muutaman euron arvoista, eikös vaan?

Vanhuus ja viisaus ovat näyttäytyneet todistettavasti käsikkäin. Olen oivaltanut (vai ystävänikö tämänkin oivalluksen tekivät?), että juhlan tekee hyvien ihmisten seura, ei jonnekin säntäily. Ei ole pakko lähteä mihinkään joukkojuottolaan, jos siltä ei tunnu. Voi rentoutua kaverin kotisohvalla, kuunnella loistavaa musiikkia ystävien levyhyllystä ja kuulla, mitä muut puhuvat. Tästä voikin päätellä, että juhlistan tämän vuoden vaihtumista ihanien ystävieni kanssa. Ja odotan iltaa innokkaasti!

Myöhemmin tällä viikolla luvassa ehkä (!) tilinpäätöstä, lupauksia tai muuta tähän aikaan olennaisesti kuuluvaa. Jos siltä tuntuu. Ei vielä kannata mitään luvata!

Mutta nyt: Iloa vuoden 2007 viimeisiin hetkiin ja riemullista aivan kohta ja pian alkavaa vuotta 2008!