1214701.jpg

Kiitos, Fredrika!! Mukavaa kuulla myös ns. vaitonaisista lukijoista, jotka ovat saaneet jotain irti blogimerkinnöistäni. Nämä kukkaset myönnetään blogeille, jotka ovat piristäneet lukijansa päivää. Palkinnon saamisen ehtoihin kuuluu, että palkitaan myös muita. Ihan kymmentä en palkitse, mutta lähes:

Kammio ja Puutarhapolku ovat ilman muuta päivieni pelastajia! Näiden blogien takaa löytyy kaksi armasta ystävääni, joilla on sana hallussa ja asiaa monestakin aiheesta, Ritari Ässästä korkokenkiin, rasismista työelämän kiemuroihin, Dima Bilanista Battlestar Galacticaan (kirjoitinkohan oikein?). Suurelle yleisölle pahoittelut: nämä kaksi bloggaavat salasanan takana. Siispä ei linkkiä muille.

Kirjailijan häiriöklinikka tulee tarkistettua päivittäin. Pidän Kirsti Ellilän pohdinnoista ja ihanasta maanläheisyydestä, joka blogissa vallitsee.

Grafomanian monet kirjoittajat tuovat usein kiinnostavia näkökulmia kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen.

Käsityöharrastukseni näkyy näissä kahdessa blogissa: Seuraan mielelläni Viiniä ja villasukkia- ja Sisäinen villapaita -blogeja a) koska niiden kirjottajat ovat kadehdittavat taitavia käsityöihmisiä, osatapa yhtä upeita! ja b) kuvien lisäksi myös teksteissä on sisältöä. Hyvää kieltä, kiinnostavia kertomuksia&sattumuksia, siksi haluan seurata näitä jatkossakin.

Kirjaston antitäti hyssyttää niin hilpeästi, että haluan ne hyssytykset kuulla! Ja muistanpa Reettan opinnoistanikin: ilman antitätiä olisi Boolen logiikka jäänyt minulta oivaltamatta.

En vain osaa -blogin sarjakuvien jälki on tuttua Kiroilevan siilin ystäville. Hulvattomia tilanteita, arjen komiikkaa, piristys päivääni!

Kiitos teille, jotka piristätte, ajattelutatte, keskustelutatte ja nauratattekin!