Ei ole ollut turha viikko, ei lainkaan! Taas on tarttunut päähän vaikka millaista tietoa, joskin osa lienee jo varissut keväänlämpimälle asfaltillekin. Koska haluan vakuuttaa kaikki lukijani ylimaallisesta viisaudestani, olen armollinen ja jaan teillekin tietoa.

* On mahdollista juoda lähes kaksi litraa teetä päivässä ja silti (tai juuri siksi) voida oikein hyvin.
* Jos tekee Leipätiedotuksen sokeritestin, voi saada yllättäviä tuloksia.
* Jos on rehellinen Valion ravintoainelaskurissa, voi saada huolestuttavia tuloksia (nääh, kuka nyt B-ryhmän vitamiineja tai kalsiumia tarvitsee??).
* Valion ravintoainelaskurin esimerkkiruuat ovan kovin Valioon päin kallellaan. Jännä juttu!
* Kaikki sukunimet ovat Suomessa suojattuja. Eli af von Gygelschmugelssonit eivät ole sen etuoikeutettumpia sukunimeensä kuin Virtaset ja Lahtisetkaan. Ei sitä Niemistäkään niin vain sukunimeksi oteta.
* Jos haluaa, voi esiintyä puhelinluettelossa vain sukunimellään. Hyötyä voi jokainen miettiä. Kerron silti jo nyt, että jos joskus puhelinluettelossa on pelkkä Haanpää, se saatan olla minä - en vain halua kertoa liikaa itsestäni.
* Kuten kahdesta edellä opitusta käy ilmi, on hyvä juttu, jos työkaveri opettaa oikikseen pyrkiviä. Työkaverin seurassa on näin ollen mahdollista viisastua.
* Maali voi kuivua alle tunnissa. Tätä en ole itse testannut, mutta rautakaupassa kerrottiin. Olen hämmästynyt.
* Veroehdotuksen tarkastaminen ei ole ihan niin tuskallista kuin sen tarkastamisen ajatteleminen.
* Voin onnistua vetoketjun ompelemisessa. Mikä on todistettu kahdesti tällä viikolla.
* Jotkut ihmiset ihan oikeasti käyttävät valkoista tapettia. Valkoista tapettia. Sellaista, jossa ei edes ole mitään jännää pintakuviota. Se on vain valkoista. Eikö maalaaminen olisi helpompaa? (Kysyy hän, joka joutuu rapsuttelemaan toisten kiinnittämiä tapetteja saadakseen seinistä hauskemmat.) Olen siis oppinut, että tällaisiakin ihmisiä on. Mutta miksi he toimivat näin, on vielä arvoitus.
* Imurointi-inhoni ei ole kadonnut minnekään. Kuinka kauan voi lykätä väistämätöntä?
* Jos junamatkalle ottaa mukaan lehden, josa on ristikko ja työpapereita, on todennäköistä, että jossain vaiheessa on erittäin kiinnostunut ristikon täyttämisestä ja miettii ankarasti, mikä sana tulee vihjeen "naturelli kynsi" kohdalle.