On ikävää, kun liian täydestä kalenterista ei voi syyttää kuin itseään. Jos on niin pöljä, että ahtaa yhdelle viikolle 40 opetustuntia ja päälle vähän kokouksia ja infoja, lienee vapaa-ajattomuutensa ansainnut. Onneksi ensi viikolla on jo väljempää. Tosin silloin tietenkin teen tältä viikolta jääneitä rästitehtäviä - ja pyykkään ja etsin monisteita, joita tällä viikolla olen paiskinut sinne&tänne.

Blogimaailmasta en kuitenkaan ole täysin erkaantunut, pois se minusta! Olen vain keskittynyt lukemaan muiden kirjoituksia. Mutta lupaan, että syksyn ns. pakollisesta aiheesta, Gummeruksen kirjoittajakoulusta on minunkin päästävä pari sanaa sanomaan. Olkoonkin, että moni muu on jo ehtinyt. Mutku minä kans!

Blogikirjoituslinkkvinkkinä Marko Hautalan hulvaton idea: hän on pyytänyt ihmisiä kirjoittamaan murskakritiikkejä romaanistaan. Jos ehtisin olla takinkääntäjä, koettaisin taitojani. Mutta nyt en taida venyä moiseen, sitä paitsi tähänastiset ehdokkaat ovat jo todella julmia. Lukekaa vaikka! Nauratti aika paljon.

Otsikkoon viitaten vielä: organisontikyky olisi ihana asia. Haaveilin eilen työkaverin kanssa semmoisesta kurssista, jolla opetettaisiin pitämään työpöytä siistinä. Vaikka toisaalta, tuntisiko sitä enää itseään, jos aina löytäisi kaikki paperit ensimmäisestä paikasta, johon katsoisi.