Mainos, kutsu, ilmoitus! Viestiä saa levittää!

 

Hyvät lukupiiriläiset kautta Suomen! Kirjan aika -festivaalin sunnuntai aloitetaan dekkaribrunssilla nimeltä Murha aamiaisella. Kirjailijat Seppo Jokinen ja Jarkko Sipilä ovat paikalla keskustelemassa tuoreista romaaneistaan lukupiiriläisten kanssa. Keskustelua johtaa kirjailija Juha-Pekka Koskinen.

Etsimme nyt neljää lukupiiriä, jotka haluaisivat paneutua dekkareihin perusteellisesti. Karisto ja Gummerus ovat luvanneet lahjoittaa joko Seppo Jokisen tai Jarkko Sipilän uutuuskirjoja lukupiiriläisille. Vastineeksi kirjoista lukupiirit sitoutuvat saapumaan dekkaribrunssille Kirjan aikaan ja keskustelemaan teoksista. Murha aamiaisella -dekkaribrunssi järjestetään sunnuntaina 22.8. klo 11.00 Hämeenlinnan Verkahtehtaalla, ravintola Isossa huvilassa. Ohjelma on maksuton.

Kiinnostuitteko? Lähettäkää 31.5.2010 mennessä sähköisesti perustelut, miksi juuri teidän lukupiirinne olisi oiva valinta dekkaribrunssille. Kertokaa myös, kumman kirjailijan teoksesta olisitte kiinnostuneempia. Valitsemme neljä lukupiiriä, joille lähetämme kirjat.

Myös muut lukupiirit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita – tässä on oiva tilaisuus tavata muita lukupiiriläisiä, vaihtaa lukuvinkkejä ja jakaa mielipiteitä. Seppo Jokisen seuraava teos ilmestyy kesäkuussa, Jarkko Sipilän Katumurha toukokuussa. Tilaisuus on kaikille avoin – tervetuloa dekkaribrunssille kyselemään, keskustelemaan ja pohtimaan muiden saman kirjan lukeneiden kanssa.

Katso myös www.kirjanaika.fi

Lisätiedot ja perusteluiden lähetysosoite:

Päivi Haanpää
kirjallisuuden läänintaitelija
Hämeen taidetoimikunta

paivi.haanpaa@minedu.fi
0400 284 424