Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen kirjoittajat, teillä on vielä kolme viikkoa aikaa lähettää tekstinne!
 
 

KIRJOITUSKILPAILU KANTA- JA PÄIJÄT-HÄMEEN HARRASTAJAKIRJOITTAJILLE

 
 
Hämeen taidetoimikunta julistaa yhteistyössä Karisto Oy:n kanssa kirjoituskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella asuville kirjoittajille, jotka eivät ole vielä julkaisseet kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologioihin osallistuminen eivät ole esteitä.
 
Kirjoituskilpailuun voi osallistua korkeintaan kymmenen (10) liuskan mittaisella kaunokirjallisella kokonaisuudella. Tuomaristo pyytää käyttämään riviväliä 1,5 ja pistekokoa 12. Kilpailun teema on risteys. Teema on väljä ja sitä voi soveltaa vapaasti.
 
Tekstit on lähetettävä 3.1.2011 mennessä osoitteeseen
 
Hämeen taidetoimikunta
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna.
 
Kuoreen merkintä "kirjoituskilpailu". Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Yhteystiedot liitetään mukaan suljetussa kirjekuoressa, jonka päälle kirjoitetaan oma nimimerkki.
 
Parhaiden tekstien kirjoittajat pääsevät osallistumaan palaute- ja koulutuspäivään, joka järjestetään maaliskuussa 2011. Karisto julkaisee parhaat tekstit antologiana, joka julkistetaan vuoden 2011 Kirjan aika -festivaaleilla.
 
Kolmen kärki palkitaan myös rahapalkinnoilla:
1. palkinto 600 €
2. palkinto 400 €
3. palkinto 200 €
Tuomaristo pidättää oikeuden jakaa palkintosumman myös toisin.
 
Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Timo Sandberg, Karisto Oy:n kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkö Sanna Vartiainen sekä kirjallisuuden läänintaiteilija Päivi Haanpää.
 
 
Lisätietoja:
 
Päivi Haanpää
kirjallisuuden läänintaiteilija
Hämeen taidetoimikunta
 
0400 284 424