Minua ilahduttaa, että yllättävänkin moni on löytänyt tiensä tähän blogiin. Tosin kun tarkastelin hakusanoja, joilla tänne päädytään, epäilen, etteivät aivan kaikki ole löytäneet haluamaansa vastausta... Moni Googlen Omaan huoneeseen johdattama tahtoo tietää jotain kirjoituskilpailuista, Natalie Golgbergistä, muumeista tai - minusta. On mahdollista, että he poimivat jostain huoneen nurkasta sen, mitä kadonneeksi luulivat ja ovat löytämäänsä tyytyväisiä. Hyvä niin.

Mutta entäpä ne poloiset, jotka toiveikkaina klikkaavat itsensä Omaan huoneeseen? Millainen mahtaa olla pettymys, jos hakusanat ovat olleet vaikkapa
  • paljon palkkaa
  • kuka lauloi aamuyö
  • vaaleanpunaisia höyheniä
tai
  • harvinainen ammatti?
Saatan edustaa harvinaista ammattia, mutta suuria palkkoja täältä ei irtoa, höyheniäkin on perin vähän (joskin niitä olisi somaa vähän ripotella ympäriinsä, varsinkin vaaleanpunaisia). Aamuyöstä ja aamuyöllä sopii laulaa, jos minulta kysytään - mutta kannattaa kuunnella naapureidenkin mielipiteitä.

Entäpä he, joiden tavoitteena on ollut jotain seuraavista:
  • maksullisia naisia seinäjoella
  • rakkautta alaikäiseen
  • mistä saa maksullisia naisia
  • lolitan piirteet
Rohkenen epäillä, etten ole pystynyt tarjoamaan näiden etsijöiden kaipaamia tietoja. Enkä aio niitä heille jatkossakaan antaa. Minua tosin kiinnostaa, mitä Lolitan piirteiden hakija on oikeastaan kaivannut. Tietoa Nabokovin henkilöhahmon ulkonäöstä?

Seuraavan hakusanaparin myötä lähetän lämpimät terveiseni aatelissisarelleni - muuan liikeideamme on selvästi kiinni tässä ajassa! Nimittäin takapuolen hierontaa on tavalla tai toisella johtanut tänne. Mutta miettikääpä, jollain on ollut mielessä eroottinen leipomo! Älkää yllättykö, jos alan vääntää tästä novellia, niin mainiolta se kuulostaa. (Ja olin vähällä luonnehtia ko. leipomon ideaa herkulliseksi, mutta se alkoi kuulostaa... No, liian maukkaalta. Hah.)

Kihveli  ja loiskata ovat hilpeitä hakusanoja. Kihveli olen joskus ollutkin - se oli nimimerkkini jokunen vuosi sitten, ja sen nimimerkin suojista satuni nousi kirjoituskilpailun kärkeen. Ei hassumpi salanimi siis. Loiskaamisesta en ainakaan toistaiseksi tiedä mitään. Ehkä sitten, jos joku selvittää minulle, mitä sana tarkoittaa.

Tervetuloa Omaan huoneeseen jatkossakin. Vaikka sitten jännittävien hakusanojen avulla, jos suora linkki tuntuu liian helpolta ja tavanomaiselta.